Home Comfort foodAsiatisk Fettucini med soya, hvitløk og parmesan!

Fettucini med soya, hvitløk og parmesan!

by siljesandberg

Asiatiske sauser, parmesan, pasta og hvitløk! En hver nonna ville snudd seg i graven, men det er ganske genialt! En sticky soyasaus av en umamibombe på 15 minutter! Parret med italiensk fettucini og parmesan i en og samme oppskrift! Alt jeg liker, i samme bolle!

Marions kitchen på Youtube har mange digge, syndfulle asiatiske oppskrifter. Det er ofte jeg lar meg inspirere når jeg er matlei, både på youtube, pinterest og instagram!

Asiatisk pasta med parmesan på et kvarter!

Denne oppskriften er et resultat av at jeg har begynt å jobbe etter mammapermen, Christoffer er hjemme med minsten, og dagene ble plutselig ekstremt mye kortere med tanke på matlaging. I tillegg var kjøleskapet nesten ribbet for potensielle middagsingredienser. Sånt blir det utfordringer av! Nesten så jeg følte jeg var tilbake på masterchef-kjøkkenet. Tidspress, mysterieboks og sultne dommere som ventet på middag.

Denne retten håper jeg du prøver om du er nysgjerrig! Server den gjerne med brød for å suge opp den digge sausen, og med en frisk salat ved siden av!

Hvis du vil kikke på andre pastaoppskrifter, finner du de her.

0 comment
1

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: