Home Comfort foodAsiatisk Bánh mì- Vietnamesisk sandwich!

Bánh mì- Vietnamesisk sandwich!

by siljesandberg

Banh mi er det vietnamesiske ordet for brød. Men dette min venn, dette er mer enn brød!
Denne klassiske vietnamesiske retten varierer til det uendelige i fyll, men serveres ofte med paté på ene siden, og majones på den andre. Det er jo det beste av alt, at den kan tilpasses hva du har av ingredienser tilgjengelig, og hva du liker.

I denne oppskriften på banh mi finner du saftige kjøttboller som er stekt i en sticky, digg søt og salt saus. Og vet du hva som gjør det ekstra digg? Det er en spesiell ingrediens i kjøttbollene! Nemlig raspet eple! Asså, det ble såååå godt! Eplet gir en liten syrlighet, samtidig som den gjør de saftige og juicy. Vanligvis bruker jeg raspet eple i gulrotkake, men nå har de jammen meg funnet veien til kjøttbollene også!

Det fine med banh mi, er at du kan lage det med det du har! Rester etter grillmat, kylling osv! Du kan også lage kjøttbollene i forveien, og hente de fra fryseren en dag du har dårlig tid!

Ble du nysgjerrig? Da syns jeg du skal prøve deg på denne.

Jeg brukte syltet rødløk på denne, det finner du her.

0 comment
1

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: