Home Comfort food Arborio Biscotti- Vegetarisk Risottokake

Arborio Biscotti- Vegetarisk Risottokake

by siljesandberg

Betalt samarbeid // Riso Gallo Norge

Jeg har lenge gått og kvernet på hvordan jeg kan presentere risotto på en ny måte. Risotto med utallige smaker, arancini ++ er allerede ganske godt etablert hos mange. Men allikevel er jeg av oppfatningen at de som ikke har smakt risotto enda, er litt skeptiske. Og jeg klarer ikke skjønne hvorfor? Dette må vi få gjort noe med!

Det jeg elsker med risotto er at det er et blankt lerret jeg kan leke med, utifra hva jeg har lyst på den dagen. Oppskriften blir ofte til av ting jeg har i kjøleskap og skuffer, og du kan i utgangspunktet lage det på tomt kjøleskap!

Så fikk jeg plustelig en idé! Hva om jeg lager en fusion på Tahchin (Persisk safran riskake) og den deilige kremete men sprø Arancini’en.. Men uten frityr, og vegetarisk? Whaaaat! Lyspære-øyeblikk!

Så la meg presentere: Carnaroli Biscotti, Riscotto, Torta de Risotto, Risottokake ja, kjært barn har mange navn. I skrivende stund er dette kun et barn jeg er kjent med.. Jeg klarer faktisk ikke finne noen som har gjort dette før (?) og da er det ekstra gøy! (Ref. den euforiske stemingen i story i går)

Så hvis du vil lage deg en sinnsykt digg kjøttfri rett, får veggiser på middag og ikke aner hva du skal lage, eller du vil ha et vegetarisk alternativ på bordet til jul- prøv denne plis!

Og ikke minst, det er overraskende enkelt og lite fuzz! Så ja, lag dette!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d