Home Comfort foodAsiatisk Koteletter med asiatisk wok og nudler

Koteletter med asiatisk wok og nudler

by siljesandberg

Alle kjenner vel på frustrasjonen når spørsmålet “Hva skal vi ha til middag?” kommer. Vi havner ofte i samme tralten, lager det vi har laget hundre ganger før. Kanskje fordi vi vet de rundt bordet liker det, fordi det er lettvint å lage noe man har laget før, og fordi man ikke orker å være kreativ på matbutikken før man skal hjem og lage mat.

Men hva om vi kan ta matvarer vi kjenner til og tilføre en liten vri? Plutselig har du en helt ny middagsrett som forhåpentligvis får samme mottagelsen som jeg fikk i dag. Det gikk ned på høykant! Minstemann gaflet i seg to porsjoner og sa “mmmmm mamma, mer”. Og som en ekstra bonus spiste han fornøyd opp alle grønnsakene! Vinn vinn!

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: