Home Mat “One pot” sitronkylling og ris

“One pot” sitronkylling og ris

by siljesandberg

Jeg er inne i en utforskningsperiode der jeg ser hvordan jeg kan lage enkle, god og smakfull middag uten for mye fiksfakseri! Jeg elsker one pot retter, som gir meg lite oppvask og som ofte resulterer i at alle ingrediensene trekker til seg mye smak, fordi du tilbereder alt i samme kjele. Finnes ikke mer vinn vinn situasjon i travle hverdager spør du meg!

Denne gangen ble det et forsøk på en one pot kyllinggryte. Inspirert av fantastiske Ina-Janine Johnsen’s blogg matpåbordet. Det ble en velsmakende og saftig kylling med tilhørende ris, som har kokt i alle godsakene jeg puttet i gryta! Skal du prøve noe nytt nå, så må det bli denne onepot-retten!

Hvis du lurer på noe i fremgangsmåten finner du den under mine instagram highlights (de små rundingene inne på profilen) med overskriften onepot kylling! Velbekomme

Var det ikke akkurat dette du så etter? Her finner du andre one pot retter!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: