Home Mat En litt annerledes finnbiff!

En litt annerledes finnbiff!

by siljesandberg

Jeg ELSKER reinsdyr! Både indrefilet, steik og reinsdyrskav. Det er ett av høydepunktene i løpet av høsten! Vi lager en del finnbiff hjemme hos oss, og har eksperimentert en del med forskjellige måter å tilberede det på! Vi har laget en liten vri på den ved å koke opp kjøttet med øl som også blir veldig veldig godt! Men denne gangen tok det en helomvending. Ikke var det rømme i den lengre, og ølen måtte jeg se langt etter! Det jeg derimot ville var å fremheve høstens smaker! Det resulterte i noe jeg ikke vet om jeg lengre kan kalle en finnbiff, men kanskje heller en høstgryte?

Smakene du finner i denne gryta er blant annet eple, einebær, timian og tyttebær! Hvis du har lyst til å prøve en ny vri på en gammel klassiker, anbefaler jeg absolutt denne oppskriften!


0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: