Home Comfort food Risotto med smørstekte kantareller

Risotto med smørstekte kantareller

by siljesandberg

Som jeg skrev på instagram så er risotto etter min mening den mest undervurderte retten jeg vet om! Det er så fantastisk mye god smak pakket inn i en rett som blir kremet og fløyelsmyk! Det er en veldig god rett enten som forrett, eller som en fullverdig middag! Og det beste av alt med denne oppskriften? Det er at det er en perfekt grunnoppskrift som du fint kan tilpasse dine egne smaksløker, og ønsker. Jeg håper du gir risotto et forsøk, og faller like hodestups for det som jeg har gjort!

Varier med kylling, pesto, forskjellige typer sopp, asparges, spinat, bacon, chorizo.. Ja, det er kun fantasien som stopper deg!

2 comments
1

Du liker kanskje også

2 comments

Heidi October 20, 2020 - 11:46 am

Jeg har skikkelig lyst på oppskriften til blåmugg risottoen du lagde på MasterChef 🤩

Reply
siljesandberg October 20, 2020 - 10:54 pm

Skal prøve så godt jeg kan å komme med en god oppskrift på blåmuggrisottoen snart ❤️

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: