Home TilbehørAnnet tilbehør Rødbetsalat med epler og egg

Rødbetsalat med epler og egg

by siljesandberg

Endelig er det innafor å si at julen nærmer seg med stormskritt! Det er julemusikk på radioen, snart første søndag i advent, og julematen bugner i butikkene! En viktig ingrediens for at jeg skal komme meg i ordentlig julestemning er det gode pålegget og tilbehøret før jul. Rakfisk, pinnekjøtt, ribberull, sylte, eggesalat og rødbetsalat for å nevne noe! Det hjelper ikke med julemusikk, julegaveshopping og snø på bakken hvis jeg ikke har smakt litt på julens smaker før vi nærmer oss 24. desember.

Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele min oppskrift på rødbetsalat, som jeg både gir bort i spiselige gaver til jul, og som jeg liker å ha på brødskiva i adventstiden. Denne oppskriften er enkel å lage. Den holder seg fint 1-2 uker i kjøleskapet og er det perfekte tilbehør til grov leverpostei, sylte, ribberull og annet kjøttpålegg.

Rødbetsalat med ribberull

Denne rødbetsalaten passer jo også perfekt sammen med noen gode grove rundstykker. De finner du her

0 comment
2

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: