Home Comfort foodAsiatisk Asiatisk biff med paprika

Asiatisk biff med paprika

by siljesandberg

I det siste har jeg vært ganske så matlei. Tror det er noe alle kan kjenne på innimellom. Ikke at jeg ikke har lyst til å lage mat, det er jo noe av det beste jeg vet om! Men det å skulle ha lyst på noe. Det kan ha noe å gjøre med at jeg er gravid, det kan være årstiden, men mest sannsynlig bare noe man kjenner på av og til! Når jeg blir matlei tenker jeg ofte at jeg kun trenger litt mer inspirasjon. Da går jeg gjennom kokebøker, pinterest, matbloggere jeg liker og godt.no og andre matsider. Denne gangen kom jeg over en oppskrift fra Ina-Janine Johnsen som står bak den fantastiske bloggen matpåbordet.

Denne retten passer perfekt når du skal ha mat på bordet på kort tid. En biffrett med smaker av hoisinsaus, paprika, hvitløk og soyasaus. Så neste gang du er matlei, eller ikke vet hva du skal trylle frem på middagsbordet, prøv denne! Den smaker kjempegodt!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d