Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Rødløkmarmelade med balsamico og epler

Rødløkmarmelade med balsamico og epler

by siljesandberg

Jeg er veldig glad i å gi bort noen ekstra godt i tillegg til gavene jeg har kjøpt inn til jul. Det gir liksom en følelse av omtanke når du har stått og laget noe på kjøkkenet som du håper andre kan sette pris på! Jeg gir ofte bort rødbetsalat som jeg har lagt ut oppskrift på tidligere. Den finner du her.

Her i heimen elsker vi marmelader og chutneyer! Det er et absolutt must have når vi serverer ost og kjeks, og kjempegodt tilbehør på blant annet burgere, kjøttretter og fast innslag på koldtbord og julefrokoster!

Nå har jeg laget en rødløksmarmelade/chutney med litt julete smaker! Den ble KJEMPEGOD! Hva med å prøve noe nytt denne julen? Da bør du prøve denne! Tagg meg gjerne på instagram hvis du prøver noen av oppskriftene mine. Da blir jeg veldig glad! (og temmelig stolt)


0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: