Home TilbehørAnnet tilbehør Waldorfsalat til nyttårsmiddagen

Waldorfsalat til nyttårsmiddagen

by siljesandberg

Nyttårsaften er allerede i morgen, og er det noe jeg liker å lage dagen før er det waldorfsalat! For det første er det deilig å få så mye som mulig “unna” før den store dagen, og personlig synes jeg den er mye bedre når smakene har fått satt seg skikkelig.

Jeg har vokst opp med waldorfsalat og kalkun på nyttårsaften, så det må jeg ha. Jeg kan gjerne eksprimentere med det andre tilbehøret til kalkunen, men waldorfsalaten uteblir aldri. Denne oppskriften er den mamma alltid har laget, og jeg syns i dette tilfellet at det enkle er det beste. Skal du ha kalkun i morgen? Prøv denne enkle oppskriften og tag meg gjerne på instagram!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: