Home Comfort food Kremet kyllingpasta med soltørkede tomater og spinat

Kremet kyllingpasta med soltørkede tomater og spinat

by siljesandberg

Hva lager du når du ikke har planlagt middagsinnkjøpet? Denne retten ble til som et resultat av hva jeg hadde i kjøleskapet. Er det noe jeg aldri går tom for så er det hvitløk, tomater, parmesan og pasta. Tilfeldigvis hadde jeg litt fløte, sopp og kylling jeg kunne putte i også. Denne retten er så god, om ikke bedre enn den høres ut! Pasta, check! Kylling, check! Parmesan, check! Soltørkede tomater, check! Sååå mange gode smaker i en og samme rett! Og som mange av de andre oppskriftene jeg har, er denne også rask å slenge sammen. En rask middagsrett som faller i smak hos både store og små.

0 comment
1

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: