Okei! La oss snakke om denne kaka! Jeg fikk denne oppskriften av min fine fine kollega Anette, etter at hun flere ganger har hatt den med på jobb! Klissete kokoskaramell på toppen, og en lett og saftig kokoskake! Den er sååå god, og så enkel! Kaken rører du enkelt sammen, men med enkle triks kan du pynte den opp litt mer til spesielle anledninger!
En life saver når du har litt dårlig tid, hvis du er fysen på noe digg, eller har glemt at det er kakedag på jobb!
Og det beste av alt? Denne kan fint lages glutenfritt ved å bytte ut melet med glutenfri lys melblanding. Det gjorde jeg!
Leter du etter andre kaker jeg har lagt ut, finner du de her.
Her er’n!
PS: Denne røren er til springform 20-22 cm, for langpanne 3-dobler du oppskriften!
2 comments
Denne høres utrolig god ut! Kan den lages dagen/kvelden før servering, eller blir bunnen seig da? Er det da eventuelt lurt å vente med fruktpyntingen til den skal serveres?
Hei!
Den er veldig god😊 kan fint lages dagen før! Holder seg saftig og god! Men fruktpynten bør du vente med til rett før du serverer😊 Lykke til🤍