Home Dessert & Kaker Saftige brownies med cookie dough

Saftige brownies med cookie dough

by siljesandberg

Hvem er det som ikke liker brownies? jeg har tilgode å møte noen som sier; “nei, jeg er egentlig ikke så glad i brownies jeg!”

Derfor er ofte brownies en ganske safe kake å bake til kollegaer, til kakesalg, bursdager osv. Det som er fint med denne oppskriften er at den er idiotsikker! Jeg får alltid et supersaftig resultat med en fudgy konsistens i midten. Og det skal sies! Jeg er faktisk den som klarer å ødelegge en posekake fra toro! Du kan lage den tradisjonelle, og bare følge grunnoppskriften på brownies, eller du kan uppe gamet og tilsette cookie dough i den! 

Jeg lover, det smaker magisk! Prøv da vel? Og tagg meg gjerne med @siljespiser hvis du prøver deg på noen av oppskriftene mine! Håper du liker den like godt som jeg gjør! 

 

0 comment
1

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d