Home Comfort foodAsiatisk Soya og ingefærmarinert laks med nudelwok!

Soya og ingefærmarinert laks med nudelwok!

by siljesandberg

Kombinasjonen av laks, soya, sesamolje og ingefær er helt nydelig! Jeg elsker å slenge sammen en marinade etter mine smaksløker som jeg heller over laksen, steker den i få minutter, og den “lager seg selv” på benken mens jeg gjør meg ferdig med woken!

Jeg kjøper aldri ferdigmarinader og woksauser! Jeg syns det er for lite saus i posen til å dekke hele woken, den smaker ikke heeeelt slik jeg ønsker, og jeg ender med å piffe den opp og bruke like lang tid som om jeg hadde laget den fra scratch!

Wok er også fantastisk for å få i store og små nok grønnsaker! Jeg pleier å lage det med grønnsakene jeg har i kjøleskapet og skuffen, men har jeg skikkelig dårlig tid kjøper jeg de ferdigkuttede ferske grønnsaker!

0 comment
1

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: