Home Baking Rykende ferskt grovbrød

Rykende ferskt grovbrød

by siljesandberg

Vanligvis er geipen relativt lang hvis noen sier; vi skal ikke bare ta brød til middag i dag da? Asså.. for meg finnes det ikke noe kjedeligere enn grovbrød til middag. MEN det er én ting som kan gjøre at jeg takker ja til det tilbudet. Det er rykende ferskt bondebrød med brunost!

Disse brødene er veldig enkle å smelle sammen. Du kan velge å lage de eltefritt kvelden før. Da må du redusere gjærmengden til ca 4-5 gram, eller du kan ta en formiddag og produsere mange, for så å fylle opp fryseren!

Oppskriften fikk jeg av en bonde for mange år siden. Magen ropte etter lunch, og da vi var ferdige med saueslipp, spiste vi nystekt bondebrød med brunost.
Denne oppskriften gir to brød.

Leter du etter andre oppskrifter på gjærbakst finner du de her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: