Home Baking Pull apart skolebrød

Pull apart skolebrød

by siljesandberg

Asså.. Jeg er så himla fornøyd med denne ideen om et søtt pull apart brød! Så mange av mine følgere har prøvd seg på hvitløksbrødet mitt, som du finner her.
Da tenkte jeg at det må jo være mulig å “gjøre om” litt på den gamle klassikeren skolebrød!

Her i huset er vi så glad i gjærbakst, og jeg er veldig glad i skolebrød. Det eneste jeg syns er kjedelig med skolebrød, er at du må spise så veldig mye bolle før du kommer til den beste delen. Derfor tenkte jeg, jeg vil ha vaniljekremen fordelt ut over større deler av skolebrødet!

Hvitløksbrødet ble byttet ut med søt gjærdeig, fylt med deilig vaniljekrem, toppet med melisglasur og kokos. Det ble en høydare!

For å teste, laget jeg pull apart skolebrød med halve deigen, og skolesnurrer med andre halvdel. Resultatet ble strålende på begge deler.

Det fine med å tilsette vaniljekrem i hele deigen, er at både brød og snurrer var like saftige og gode dagen etter! Men husk å gi brødet nok tid i ovnen.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: