Drunken noodles er noe jeg alltid bestiller når jeg er i Thailand. Det er altså såååå godt, lett og pakket med smak! Oppskrift på denne tar 20 minutter, så har du en sunn, smaksrik og god lunch eller middag. Jeg har gjort noen modifiseringer fra den tradisjonelle drunken noodles, og tilsatt ting jeg liker som brokkolini, spinat og edamamebønner. En skikkelig grønn asiatisk tallerken der altså.

Det geniale med asiatiske stir fry’s er at det er ingen regler for hva du kan ta i. Bruk de grønnsakene du liker, men utfordre deg selv, og prøv nye ting. Har du tilgang til en asiatisk grønnsakshandler pleier jeg alltid å kjøpe med med bok choi, morning glory og andre grønnsaker for å variere. Må jo ikke ha gulrot, paprika og brokkoli hver gang?
Denne retten er vegetarisk, men om du ønsker kan du fint tilsette protein som enten scampi, kylling, oksekjøtt eller svin. Men prøv uten! Jeg savner ikke kjøtt i den, overhode! Og om du har glutenfrie soyasauser kan du gjøre denne glutenfri også.
Ønsker du andre raske nudelretter finner du det her. Blant annet min 15 min pad thai, for travle dager!

1 comment
Er det noe annet man kan erstatte østerssaus eller fiskesaus med?