Home Comfort foodAsiatisk 15 minutters Pad Thai

15 minutters Pad Thai

by siljesandberg

Det har du kanskje skjønt nå, men jeg elsker asiatisk mat. Det er vel sjelden jeg lager tradisjonell asiatisk mat (slik det skal lages), men jeg lager litt på slump, smaker til og kjenner etter hva som mangler enten det er for surt, for salt eller for smakløst.

Jeg kjøper nesten aldri ferdig woksaus. Både fordi det ofte er for lite saus til å gi nok smak i hver krik og krok av woken, men også fordi jeg ofte sitter igjen med tanken at jeg ville tilsatt litt av det, og litt av det. Da har jeg funnet ut at med en skuff full av basisvarer til asiatisk matlaging, så blir det ofte bedre for våre smaksløker å lage det selv! Ikke tar det spesielt mye lengre tid heller!

Jeg tenkte jeg etterhvert skulle skrive et innlegg med hva jeg syns du bør ha i skuffer og skap for å kunne lage forskjellig typer mat. Enten du er glad i italiensk, thai, kinesisk eller gjærbakst! Hvis det er av interesse for noen?

Her kommer hvertfall min versjon av pad thai. Jeg har laget en grunnoppskrift som er barnevennlig, men som med enkle grep kan gjøres betraktelig mer spicy hvis du heller vil ha det! Denne middagen ble like vellykket for minstemann som for oss voksne! Så når alle grønnsakene er spist opp og tallerken er tom hos samtlige, så må jeg da ha gjort noe riktig 🙂

Håper det blir en like stor fulltreffer hos deg!

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: