Home Comfort foodAsiatisk Kyllingbryst med kjappis-saus og agurksalat

Kyllingbryst med kjappis-saus og agurksalat

by siljesandberg

Saftig kyllingbryst med sprøtt skinn, asiatisk saus og en frisk og litt annerledes agurksalat ble redningen i dag! Denne oppskriften ble til som et resultat av at jeg for tiden er veldig matlei. Tror det er en yrkesskade for oss som jobber med mat eller har mat som hobby. Det rett og slett tenkes på mat nesten hver eneste time i døgnet, til det punktet du ikke egentlig har lyst på noe. Sånn kan vi ikke ha det!

Det er sjelden jeg sier nei til saftig kyllingbryst med sprøtt skinn. Denne dagen var inget unntak. Stortsett steker jeg den bare i panna, og kjenner på kjøttet når den er ferdig. Men for at alle skal få et like bra resultat når de prøver oppskriften, brukte jeg denne gangen stekeovnen og termometer på slutten for at dere skal få samme resultat. For termometeret lyver aldri.. Eller sjeldent, med mindre du setter det skjevt inn eller om det synger på siste verset! Anyways! Her er asiatisk pannestekt kylling med tilbehør!

Lurer du på hvordan jeg har laget den finner du fremgangsmåten på ig.På profilen min @siljespiser under highlight kylling & agurk.

Vil du ha en raskere middag? Sjekk ut noen av disse andre kyllingrettene her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: