Home TilbehørDipper, dressinger & salsa Salat med søtpotet, whipped feta og sennepsvinagrette

Salat med søtpotet, whipped feta og sennepsvinagrette

by siljesandberg

Sola skinner og været nærmer seg noe som kan kalles for vår. Da får jeg alltid lyst på litt lettere mat. Det kommer omtrent på samme tid som jeg innser jeg må vaske vinduene mine! I salat er ikke jeg avhengig av kjøtt, så lenge det er noe i den som metter. Den funksjonen har søtpotet. Deilige søte og salte søtpoteter, salat vendt i sennepsvinagrette, knasende fiken og whippet feta dressing.

Søtt, salt, sprøtt, og kremete. Da trenger ikke jeg mer! Denne salaten kan man jo lage i uendelige varianter, og egentlig hadde jeg ønsket å toppe den med granateple. Det tror jeg hadde satt prikken over i’en! Så hvis du skal lage denne, prøv den med granateple i!

Perfekt å servere til lunch, eller som en lett og sommerlig middag. Sprit den opp med det du liker best, og se på denne oppskriften som et utgangspunkt for å tilpasse retten til dine smakspreferanser!

Så hva venter du på? Lag den nå da vel!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: