Home Comfort food Risotto Caprese

Risotto Caprese

by siljesandberg

BETALT SAMARBEID // RISO GALLO

Endelig begynner vi sakte men sikkert å gå over i høstmånedene og jeg gleder meg så innmari! Det er så deilig med ullgensere, fyr i peisen og en deilig bolle comfort food. Men fordi gradestokken hjemme hos meg fortsatt tikker over 20 ble det en slags comfort hybrid! Det ble en hjertevarmende, deilig risotto med smaker av sommer. Basilikum, solmodne tomater, balsamico og mozzarella. For en deilig kombo!

Planen for neste risottooppskrift vil være arancini. Har du smak disse deilige friterte bollene med risotto før? Altså. What’s not to love? Fritert risotto med en skjult fyll i midten.. Hallo!

En annen fin ting med risotto er at det enkelt kan lages med “basis” du har hjemme. Bruk fantasien og lag en rett av det du har i kjøleskap, skuffer og skap. Enten det er sjømat, masse grønnsaker eller du har litt kylling til overs. Hovedregelen er 3:1 forhold. 3 deler væske, til 1 del risotto. Dette er allikevel bare en pekepinn. Så her kan du kan prøve deg litt frem på for å finne din foretrukne tykkelse og fasthet på risottoen.

Vil du se flere oppskrifter på risotto? Klikk her da vel.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: