Home Baking Perfekte boller, hver gang!

Perfekte boller, hver gang!

by siljesandberg

Jeg har lett og lett etter den perfekte gjærdeig-oppskriften! Og jeg har mange mislykkede forsøk bak meg. Litt tunge, litt harde, litt tørre. Men etter et kjempegodt tips av min tante, som jeg kaller for min gjærdeig-mentor, så får jeg nå myke, saftige, vellykkede boller!

Våre bestemødre snur seg i graven av tanken på KALD melk i søt gjærdeig! Men det er altså dette og smør i terninger til slutt som gjør susen! Det blir både mindre søl, oppvask og garantert bra resultat hver gang!

Denne oppskriften gir ca 15-20 boller.

1 comment
3

Du liker kanskje også

1 comment

Karianne March 5, 2019 - 7:20 pm

Disse bollene er supergode!

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d