Home Comfort foodAsiatisk Kamskjell med appelsin og ingefær

Kamskjell med appelsin og ingefær

by siljesandberg

Dette er en rett du kan servere som en lett lunch om du får venninner på besøk, eller som en forrett til et asiatisk måltid. I tillegg er det er perfekt forrett fordi den krever veldig lite jobb på kjøkkenet, slik at du kan være med gjestene dine.

Disse kamskjellene serverte jeg med en spiresalat og koriander.

Trikset for å få perfekt stekte kamskjell er å steke de på høy varme i 1 minutt på hver side. Da får du en rå kjerne. Vil du mot formodning ha de gjennomstekt steker du de i ca 2 minutter på hver side. Men pass på, ingenting er kjedeligere enn kamskjell med viskelærkonsistens. Det vil ingen ha..

Kamskjell er også ypperlig til oppskriften min på pasta al limone. Oppskriften på det finner du her. Da steker jeg de på samme måte som beskrevet under, men bruker i tillegg smør og fersk estragon i panna. Prøv det, det smaker magisk!

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: