Home Comfort food Pasta al limone

Pasta al limone

by siljesandberg

Denne pastaretten er blant mine absolutte favoritter. Og med amalfi-sitroner i sesong finnes det knapt nok noe bedre man kan spise! Pasta al limone smaker som italiensk mat på sitt beste med rene, gode smaker der ingrediensene får skinne! Kremet pasta med sitronskall, parmesan og fløte.”Det smaker som du har plukket sitronene rett fra treet og laget mat av de” var tilbakemeldingen jeg fikk på denne retten. Når Amalfi-sitronene er i sesong, er de er ekstra gode å bruke til dette.

De avlange og store Amalfi-sitronene har ingen konkurrenter når det gjelder smak. Den er søtere, mer vitaminrik, har et tykt skall og leveres med blader. Amalfi-sitroner har kun en sesong og den er i januar, februar og mars så tilgangen er begrenset.

Hvis du som meg, er lei av de “vanlige” pastatypene du får kjøpt i butikken, bør du kikke her.
Oluf.no har mange forskjellige pastatyper, i tillegg til mye annet digg!

Så hva venter du på? Lag denne 15-minutters herligheten nå!

Leter du etter andre pastaretter finner du de her.

2 comments
1

Du liker kanskje også

2 comments

Mia March 19, 2021 - 10:06 am

Denne var bare helt vilt god! Tusen takk for en ny favorittoppskrift!!

Reply
siljesandberg March 19, 2021 - 10:20 am

Åååå😍❤️ Det gjør meg SÅ glad! Bare hyggelig😉

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: