Høsten er her for fullt, og som det høstbarnet jeg er gleder jeg meg stort! Denne årstiden representerer varmende supper, deilige gryter, stearinlys og venner rundt middagsbordet! Fyr i peisen, fine høstfarger i skogen og ullsokker. What’s not to love?
Første rett ut er en gresskarsuppe. Min gode venn Julie (@weetziejulie på instagram) fortalte meg at i fjor høst kjøpte hun et gresskar uten å vite det. Da jeg var hos henne for noen uker siden spiste jeg resultatet av dette “feilkjøpet”. En deilig gresskarpuré som visstnok var tøysete enkel å lage, som også kunne fryses ned. Dette gjorde at jeg også ville utforske forskjellige måter å bruke gresskaret på. Så første rett ut er denne gresskarsuppa.
Så enkel å lage! Den kan fryses ned slik at når du først er i gang kan du lage en stor batch, så du har raske middager i fryseren til senere. Gresskaret skrelles og kokes med buljongvann eller kraft og er ferdig på 20-25 minutter. Genialt, ikkesant?