Home Comfort foodAsiatisk Gresskarsuppe med kokosmelk og ingefær

Gresskarsuppe med kokosmelk og ingefær

by siljesandberg

Høsten er her for fullt, og som det høstbarnet jeg er gleder jeg meg stort! Denne årstiden representerer varmende supper, deilige gryter, stearinlys og venner rundt middagsbordet! Fyr i peisen, fine høstfarger i skogen og ullsokker. What’s not to love?

Første rett ut er en gresskarsuppe. Min gode venn Julie (@weetziejulie på instagram) fortalte meg at i fjor høst kjøpte hun et gresskar uten å vite det. Da jeg var hos henne for noen uker siden spiste jeg resultatet av dette “feilkjøpet”. En deilig gresskarpuré som visstnok var tøysete enkel å lage, som også kunne fryses ned. Dette gjorde at jeg også ville utforske forskjellige måter å bruke gresskaret på. Så første rett ut er denne gresskarsuppa.

Så enkel å lage! Den kan fryses ned slik at når du først er i gang kan du lage en stor batch, så du har raske middager i fryseren til senere. Gresskaret skrelles og kokes med buljongvann eller kraft og er ferdig på 20-25 minutter. Genialt, ikkesant?

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: