Home Comfort food Dumplings med kyllingsuppe

Dumplings med kyllingsuppe

by siljesandberg

Jeg har spist mange typer dumplings, wontons og andre asiatiske fylte retter opp igjennom årene. Men jeg har ikke turt å lage det før! Ikke før nå.

Har sett for meg at det er like “vanskelig” som å lage ravioli. Selvom det også går greit og jeg har lært meg å mestre det, så syns jeg det er vanskelig å være sikker på at putene er godt nok lukket, og at ikke fyllet pipler ut så fort det treffer vannet i kokeprosessen.

Wonton viste seg være lettere enn jeg hadde trodd! Jeg sier ikke jeg er en wonton mester, og de ble ikke perfekte, men det gjør ingen verdens ting! Godt ble det, og de rundt bordet spiste seg gode og mette! Og det beste av alt? Du kan variere oppskriften med de smakene du liker, det proteinet eller de grønnsakene du liker aller best!

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: