Home Mat Gyros wraps baby!

Gyros wraps baby!

by siljesandberg

Jeg påstår på ingen måte at dette er den autentiske måten å lage gyros på. Det finnes ingen hjemmelagede pitabrød. Ei heller svin på rotisserie! Men dette er sånn jeg liker de. Ikke er det spesielt tidkrevende heller, du kan preppe mesteparten på forhånd og få en overraskende digg middag på null tid! Hvis ikke det er å få i pose og sekk så vet ikke jeg!

Du kan velge å la kjøttet marinere over natta, på den måten trenger du kun å steke kjøttet den dagen du skal spise det. Eller så kan du la kjøttet marinere en time, halvannen. Det gir mer enn nok smak.

Så, når vi ikke kan reise til Hellas, får Hellas komme til oss! Finn frem fetaen, grill det kjøttet og spis deg god og mett på sommerlige smaker. Oppskriften på tzatzikien jeg bruker i wrapsene finner du her. Et lite tips: Ønsker du tzatzikien litt rundere i smaken kan du tilsette 1-2 ss creme fraiche.

Ønsker du andre oppskrifter med svinekjøtt? De finner du her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: