Home Mat Kylling og nypoteter i langpanne

Kylling og nypoteter i langpanne

by siljesandberg

Jeg tviler på at jeg er alene når jeg sier jeg elsker retter som gjøres i en form, en kjele eller en langpanne. Lite oppvask, ofte lager maten seg mer eller mindre selv og jeg kan gjøre andre ting! Dette er en sånn rett. Alt lages i samme langpanne, og alt du trenger å gjøre er å kutte litt og lage marinaden. Jobben gjøres på null komma niks, så du kan slappe av til maten er ferdig.

De som har lest flere av mine oppskrifter på bloggen ser at jeg både er en sucker for kylling, onepots og ikke minst sitron. Sånn ble denne retten til. Poteter og kylling er for meg undervurdert. Og når alt lages i samme form trekker smakene bedre inn i potetene.

En stykningsdeler jeg ofte bruker er lårfilet av kylling. Dette er en del på kyllingen som egner seg godt til asiatiske stir frys og wokker, men også genialt i onepot og langpanneoppskrifter. Lårfilet har den nydelige egenskapen at det holder seg saftig, selv ved litt lengre og hardere varmebehandling. Derfor var valget lett når jeg skulle finne en kompanjong til nypotetene, som er i sesong nå.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d