Home Comfort foodAsiatisk Frisk biffsalat med smaker fra Thailand

Frisk biffsalat med smaker fra Thailand

by siljesandberg

Vi går definitivt mot lysere tider og jeg kjenner våren kryper frem! Blåveis og hestehov i grøftekanten, mer sol i fjeset og lysten på lettere mat kommer sakte men sikkert. Men selvom jeg ønsker meg lettere mat, vil jeg fortsatt spise digg mat som smaker masse. Da er biffsalat med thai-smaker en fulltreffer.

Denne syrlige, spicy thai biffsalaten inneholder mango, eple, mynte, ruccola og marinert biff. For å nevne noe. I salaten finner du lag på lag med smak, og krona på verket er en dressing med lime, fish sauce og masse mer! Lov meg at du tester denne! Var det ikke akkurat det du hadde lyst på i dag? Hva med å teste denne digge salaten med fetaost og søtpotet?

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: