Home Comfort food Pasta med blåskjell, hvitvin og litt chili!

Pasta med blåskjell, hvitvin og litt chili!

by siljesandberg

Blåskjellene smaker har best konsistens og smak på vinteren, men forbindes ofte med sommermat for mange.

Sjømat og hvitvin er jo en kjent kombinasjon, og det er jo ikke uten grunn. Det går som hånd i hanske!
Blåskjell og vongole/hjerteskjell er mine absolutte favoritter. Disse skjellene passer utmerket i kombinasjon med hvitvin, hvitløk og bladpersille spør du meg! Men jeg har også dampet skjell i øl, med eplejuice og laget en asiatisk variant med kokosmelk og tom kha paste! Uansett, du får sjelden gjort noe feil, så her håper jeg dere eksprimenterer!

Allikevel er alltid dette oppskriften jeg vender tilbake til da jeg liker smaken av blåskjellene og syns de skal få skinne. De passer godt sammen med rene enkle smaker som hvitløk og hvitvin.

En kjappismiddag som smaker helgekos, og som fint kan lages på grillen.

For andre pastaretter, klikk her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: