Home Comfort foodAsiatisk Hjort med fried rice / MasterChef finale hovedrett

Hjort med fried rice / MasterChef finale hovedrett

by siljesandberg

Denne hovedretten er jeg så glad for at ble så bra som jeg håpet på! Som forretten hadde jeg aldri laget denne før, bare komponert den i hodet mitt. Men oppi topplokket virket dette som en god idé med smaker som passet sammen og ble balansert. Det var dommerne enige i, og jeg endte med 29/30 mulige på denne retten! Shit! Hvem hadde trodd det?!

En hovedrett akkurat slik jeg ville hatt den! Med rød fried rice proppfull av smak, mørt og deilig hjortekjøtt, en srirachakrem og asiatiske grønnsaker.

Skal du prøve den? Tagg meg gjerne på facebook eller instagram. Jeg gleder meg til å få noen andres formening om denne retten! Husk også at finale 3-retteren min er ikke målt til slik jeg gjør med oppskrifter jeg utvikler hjemme. Det er skrevet ned i ettertid av kokingen, så her er det viktig å bruke skjønn og smake til som den masterchefen du er!

De andre rettene fra masterchef finner du her.

0 comment
0

Du liker kanskje også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d