Home Dessert & Kaker Sprø og fløyelsmyk daim iskake

Sprø og fløyelsmyk daim iskake

by siljesandberg

Endelig vår! Jeg gleder meg sånn til varmere og lengre dager. Dager hvor vi kan grille, sitte ute til langt på kveld, leke i sandkassa og kjenne gresset mellom tærne.

Det blir alltid sånn at maten vi spiser reflekteres av årstidene. Ikke bare fordi jeg velger råvarer ut ifra sesong, men også fordi jeg får andre preferanser når årstidene skifter. Det frister med friske salater, sjømat på grillen, is og friske kaker.

Denne kaken er kanskje ikke så sommerlig, og heller ikke så frisk! Men den er søt, og stappfull av kjempegod daim-is som passer perfekt på varmere dager! Dette er ofte den kaken jeg blir spurt om jeg kan lage når jeg skal i bursdag. Så hvis jeg ikke lager salt karamell, lager jeg denne kaken! Det beste av alt; den er lett å lage, det som tar lengst tid er å vente på at den skal stivne i fryseren.

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: