Home Comfort food Kremet pasta med brunet smør og sitron

Kremet pasta med brunet smør og sitron

by siljesandberg

Jeg vet dette ikke er min første oppskrift på kremet pasta. Men hallo! Det er jo så innmari godt. Denne pastaretten er like god som den er rask å lage. Og du har kanskje gjettet det allerede? Jeg ELSKER sitron og pasta sammen.

Deilig kremet sitronpasta med kremost for å gi litt solskinn på en grå hverdag! Det er en av de enkleste pastaene å ha i baklomma, når alt du ønsker deg er comfortfood i en fei.  Full av sitronsmak, nøtteaktig smør, kremost og sort pepper. Så deilig, og veldig raskt og enkelt å lage. Pastasausen gjør seg ferdig på tiden det tar å koke pasta. Perfekt ikkesant?

Jeg liker å variere med forskjellige typer pasta i oppskriftene mine. Det er så digg å kunne lage noe annet enn penne hver gang! Vil du også spice opp pastaskuffen anbefaler jeg deg å ta en liten titt på Oluf.no og utvalget deres på tørrpasta!

Til denne pastaen kan du servere en deilig frisk salat med spinat, tomat, agurk og rødløk. Det er også en pasta som passer perfekt til fisk og sjømat. Gjerne torsk, kveite, kamskjell eller scampi. Hvis du ønsker er det også mulig å jazze den opp med grønnsaker i pastaen, men jeg foretrekker en salat ved siden av i stedet for.

Kremet pasta med sitron og kremost
Kremet pasta med sitron og kremost.

Var det ikke akkurat dette du hadde lyst på i dag? Sjekk ut noen flere oppskrifter på pasta her.
I mellomtiden så går jeg tilbake på kjøkkenet og gomler i meg resten av denne deilige klemmen av en pastarett. Ciao!

4 comments
1

Du liker kanskje også

4 comments

Kristine Pernille February 4, 2022 - 5:12 pm

Hei! Hvis du skulle hatt scampi til denne retten, hvordan ville du tilberedt dem og med hva?

Reply
siljesandberg February 5, 2022 - 8:15 am

Hei Kristine! Scampien vil passe perfekt til dette! Kommer an på om du bruker rå scampi eller ferdig kokte.. ferdig kokte ville jeg bare lagt med i sausen siste minuttet. Rå scampi ville jeg stekt i panna med litt smør, sitron, bladpersille og hvitløk i 1-2 minutter på høy varme.
Så anrettet på toppen av pastaen😘

Reply
Anonymous February 5, 2022 - 11:35 am

Høres helt perfekt ut 👌🏻

Reply
Mette August 20, 2022 - 4:30 pm

Heeelt nydelig. Jeg tilsatte to velvoksne skjeer kapers og litt kaperslake. Nom nom! 😘👌

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d