Home MatLunsj Eplerisotto med pannestekt kylling

Eplerisotto med pannestekt kylling

by siljesandberg

ANNONSE / Riso Gallo

Risotto er noe av det mest undervurderte jeg vet om. Det kan varieres i det uendelige og du kan lage det med nesten hva som helst! Det eneste du må ha i skapene er risottoris, parmesan og smør! Resten kan varieres.

Da jeg bodde i Milano spiste jeg ofte Risotto Milanese som er den tradisjonsrike gule risottoen med safran. Kremet, allsidig og full av smak. Der startet min kjærlighet for risotto. Etter det har jeg puttet mye forskjellig i risottoen, og stortsett blir det skikkelig godt!

En rett som ofte er etterspurt av venninnegjengen min hvis vi ikke vet hva vi skal spise, er risotto med eple og pannestekt kylling. Den er frisk, kremet, med mange gode smaker! Så her er´n!

Vil du se andre italienske retter? Her finner du mange pastaretter du kan kose deg med!

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d