Home Comfort foodAsiatisk Crispy duck med appelsin, fivespice og hoisinplommedipp.

Crispy duck med appelsin, fivespice og hoisinplommedipp.

by siljesandberg

I helgen hadde jeg en cook-along på @siljespiser på instagram stories med mine følgere. For et engasjement, og for en hyggelig opplevelse! Det var altså så mye matglede og entusiasme og fin feedback på min crispy duck oppskrift.

Det finnes mange crispy duck oppskrifter, og de fleste baserer seg på det samme. Noen lager kjappisvarianter som ikke krever flere dager med forberedelser, men jeg foretrekker måten jeg gjør det på i denne oppskriften.

Sprøtt skinn, deilig krydret and med grønne tilbehør og en killer av en plommedipp!

Hvis du føler deg litt usikker på hvordan du skal lage crispy duck, foreslår jeg at du ser den lange, men veldig grunnleggende storien min, som ligger under highlights “crispy duck” på min instagramkonto siljespiser.

Det er noe eget med å se det forklart i videoformat. Alt blir liksom litt klarere. Hvertfall syns jeg det!

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d