Home MatLunsj Spinatpannekaker med fyll

Spinatpannekaker med fyll

by siljesandberg

Det er nytt år og nye muligheter! Alle leter etter sunne oppskrifter. Sunne og raske lunch/middags-oppskrifter, nå som hverdagen er tilbake.

Noen skal slutte å røyke, andre skal ha hvit mnd, kanskje spise sunnere og noen vurderer kanskje å bli vegeterianere?

Jeg har sjelden nyttårsforsetter, men prøver heller å evaluere året som har gått og lar januar være en glidende overgang med nye tanker og ideer. Men jeg har en ting jeg skal bli bedre på. Jeg skal lage meg sunnere og diggere lunch/matpakke.

Jeg er av typen som hvis jeg jobber hjemmefra, glemmer å spise, helt frem til middag. Og når jeg er på jobb, har jeg ikke tall på hvor mange ganger jeg har glemt lunchen min. Tanken på å spise svett gulost eller knekkebrød hver dag gjør meg deprimert. Derfor må det bli noe som enten kan lages lynraskt, eller kan oppbevares fra dagen før. Hva er dette? EN KOMBO! Woho!
Oppskriften på disse pannekakene fant jeg på matprat.no

Deilige spinatpannekaker som er mye saftigere enn wraps, og kan fylles med det du liker best! Vi spiste de til middag, men de kan fint pakkes som matpakke.

Ønsker du inspirasjon til andre middagsretter finner du det her.

0 comment
1

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: