Nok en uke er over i MasterChef kjøkkenet, og for en uke det har vært! Det var så fantastisk gøy med Ole-Martin Alfsen på besøk. Tenk så heldige som fikk en egen masterclass med gode tips og triks om hvordan lage perfekt pasta, ravioli! Dagen var lærerik, spennende, og ikke minst veldig god avslutning å få en fredning for ravioliene mine! Skryt av selveste nonna Alfsen var nydelig, og noe jeg skal leve lenge på! Det som er fint med hjemmelaget pasta er at du har uendelig med muligheter. Både om du lager fylte ravioli, eller om du lager forskjellige pastatyper som tagliatelle, lasagna eller canneloni.
Om du ikke har tid til å lage hjemmelaget pasta, så kan du sjekke ut noen av disse oppskriftene i stedet for. Alle mine pastaoppskrifter finner du her.

Om du er nysgjerrig på hva det smakte, så ligger nå oppskriften under! Som tidligere er denne ikke helt nøyaktig, da alt ble gjort på slump. Så smak, smak og smak! Lag de tilpasset dine smaksløker og preferanser! Får du ikke tak i pancetta, kan du bytte det ut med bacon. (Selvom pancetta er best)
2 comments
Hei. Kunne du skrevet litt mer nøyaktig i hvilken av delene vi skal ha 3 eggeplommer og 2 egg? Vanskelig å tyde hva som skal i pastaen og hva som skal i fyllet.
Klem
Selvfølgelig! Jeg endrer dette i dag! Tusen takk for tips☺️