Home Comfort food Ravioli med chevre, snøfrisk og pancetta

Ravioli med chevre, snøfrisk og pancetta

by siljesandberg
Pasta ravioli masterchef norge

Nok en uke er over i MasterChef kjøkkenet, og for en uke det har vært! Det var så fantastisk gøy med Ole-Martin Alfsen på besøk. Tenk så heldige som fikk en egen masterclass med gode tips og triks om hvordan lage perfekt pasta, ravioli! Dagen var lærerik, spennende, og ikke minst veldig god avslutning å få en fredning for ravioliene mine! Skryt av selveste nonna Alfsen var nydelig, og noe jeg skal leve lenge på! Det som er fint med hjemmelaget pasta er at du har uendelig med muligheter. Både om du lager fylte ravioli, eller om du lager forskjellige pastatyper som tagliatelle, lasagna eller canneloni.

Om du ikke har tid til å lage hjemmelaget pasta, så kan du sjekke ut noen av disse oppskriftene i stedet for. Alle mine pastaoppskrifter finner du her.

Ole Martin Alfsen, Lise Finckenhagen, Jonathan Romano og Maj-Britt Aagård – Foto: TvNorge

Om du er nysgjerrig på hva det smakte, så ligger nå oppskriften under! Som tidligere er denne ikke helt nøyaktig, da alt ble gjort på slump. Så smak, smak og smak! Lag de tilpasset dine smaksløker og preferanser! Får du ikke tak i pancetta, kan du bytte det ut med bacon. (Selvom pancetta er best)

2 comments
1

Du liker kanskje også

2 comments

Michelle Birkeland November 29, 2020 - 12:57 pm

Hei. Kunne du skrevet litt mer nøyaktig i hvilken av delene vi skal ha 3 eggeplommer og 2 egg? Vanskelig å tyde hva som skal i pastaen og hva som skal i fyllet.
Klem

Reply
siljesandberg November 29, 2020 - 1:03 pm

Selvfølgelig! Jeg endrer dette i dag! Tusen takk for tips☺️

Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: