Home Comfort foodAsiatisk Tom Kha Gai- som på Masterchef

Tom Kha Gai- som på Masterchef

by siljesandberg

Det er flere som har spurt om rettene jeg har laget i masterchef-kjøkkenet. Hjemme bruker jeg jo notatblokken flittig. Jeg skriver ned hvor mye jeg bruker av alle ingrediensene og tvinger meg selv til å unngå “på slump” hver gang jeg lager en oppskrift som skal ut på bloggen. Når det ikke smaker slik jeg ønsker blir det ofte + 1ss, +1/2 dl osv. i mine notater. Derfor er oppskriftene fra MasterChef litt på gefuhlen. Jeg ser på det som en slags challenge til dere, hvor dere kan bruke det som en grunnoppskrift, og justere til deres preferanser!

Denne mysterieboksen var morsom, og litt skummel! Skummel fordi med en gang du løfter boksen ønsker du å se noe du er vant til å bruke. Jeg så bare en haug med ingredienser jeg sjelden bruker. Plutselig kom det til meg at kjære vene Silje! du kan jo lage Tom kha! Så her er den!

Dette er oppskriften jeg skrev etter endt episode 4. Som sagt! Husk at dette er etter en lang dag, og endt kok, uten notater, bare med topplokket (såvidt) påkoblet! Dessverre ble bildet tatt før jeg helte på både suppen og urteoljen.

0 comment
2

Du liker kanskje også

%d bloggers like this: