Home MatLunsj TikTok suppe- Tomatsuppe med feta!

TikTok suppe- Tomatsuppe med feta!

by siljesandberg

Reklame // Mutti pomodoro.

Mange har sikkert fått med seg TikTok pastaen hvor du ovnsbaker tomater, feta og hvitløk, før du knuser det sammen og blander det med pasta? Det blir jo litt kjedelig å lage det samme som alle andre har drevet med i flere mnd nå. Men smakene funker jo veldig godt sammen!

Derfor tenkte jeg å lage en slags “grunnoppskrift” som kan varieres i det uendelige! Dette er derfor en grunnoppskrift på tomatsuppe som redder deg på dager med dårlig tid. Tror faktisk denne tok 12-13 minutter å lage! Og her håper jeg dere bygger videre på suppa med hva dere har tilgjengelig, kanskje noe dere liker ekstra godt?

I denne oppskriften har jeg brukt passerte tomater fra Mutti. (Eller Passata som jeg kaller det). Passata passer perfekt for oppskrifter med redusert tilberedningstid. Du trenger bare å varme den for å få en fløyelsaktig tekstur og en deilig sødme. Mutti Passata får du kjøpt på Oluf.no, og i de fleste større dagligvarer som Coop og Meny! Se etter denne.

Så hva venter du på? Prøv deg på denne digge suppa, og putt oppi det som faller deg inn!

0 comment
0

Du liker kanskje også

%d